top of page
Zoeken
  • TPSolar

UPDATE: Zonnepark Lungendonk 100% ingevuld

In het nieuwsbericht van 23 juli informeerden we u over de mogelijkheid om via ZonnepanelenDelen.nl te investeren in ‘ZonneDelen’ van Zonnepark Lungendonk in Someren. In een maand tijd zijn alle ZonneDelen vergeven. Door bijna 600 investeerders is het streefbedrag van 700.000 euro bereikt. Inwoners van de gemeente Someren hadden de mogelijkheid om met voorrang te investeren.


De achterliggende motivatie van de ZonneDelers

Op Zonnepanelendelen.nl worden de beweegredenen van de ZonneDelers bijgehouden. De redenen waren erg gevarieerd, maar één ding hadden ze allemaal gemeen: samen voor een zonnige toekomst. Hieronder zijn een aantal reacties uitgelicht:

  • Anoniem: “Als het zo makkelijk is om de wereld te helpen dan doe ik graag mee”

  • Anoniem: “Een gestaag druppelend water slijt steen uit! Aan meerdere van jullie projecten heb ik deelgenomen. Iedere keer een druppel, die ongetwijfeld invloed heeft!”

  • Nk: “Groene energie en groene weide, mooi voor de bijen en vlinders”

  • Ps: “Kom bijna elke werkdag erlangs gefietst, kan ik mooi mijn investering zien”

  • Yt: “Wie wil nu niet investeren in een groenere wereld. Dit is een typische ‘win win’ situatie”

  • Ks: “Een duurzame toekomst voor kinderen en kleinkinderen.”

  • Anoniem: “Het klimaatrapport spreekt duidelijke taal, we moeten zelf het verschil maken”

  • Anoniem: “Heb zelf een benedenwoning en kan daardoor geen zonnepanelen op mijn dak plaatsen. Mooi om op deze manier geld te kunnen investeren, draag ik toch een steentje bij.”

Het volledige overzicht van de ZonneDelers reacties is te vinden op: https://www.zonnepanelendelen.nl/project/lungendonk_tpsolar/investors/Hoe werkt investeren via ZonnepanelenDelen?

Via ZonnepanelenDelen investeer je in ZonneDelen, waarbij je jarenlang profiteert van de opbrengst van een (deel van een) zonnepaneel buiten het eigen huishouden. Net zoals bij zonnepanelen op je eigen huis, is het rendement afhankelijk van de hoeveelheid opgewekte stroom en de dan geldende stroomprijzen. Daarbij krijg je gedurende de looptijd ook je eigen investering weer terug!


8.800 huishoudens hebben zo eerder via 130 grotere zonne-energieprojecten al meer dan 800.000 zonnepanelen mogelijk gemaakt via ZonnepanelenDelen.


Meer informatie op: https://www.zonnepanelendelen.nl/.38 weergaven0 opmerkingen
bottom of page