Logo

Energiecoöperaties

Energiecoöperaties spelen een hoofdrol in de energietransitie. Waarom samenwerken? Energiecoöperaties willen mensen helpen te verduurzamen en een bijdrage laten leveren aan de energietransitie. Ze zijn voor ons een belangrijke partner om ervoor te zorgen dat we een deel van de opbrengsten van onze projecten terugvloeien naar de maatschappij. Dit kan onder andere door via een energie coöperatie mede-eigenaar te worden van onze zonneparken.

Energiecoöperatie en TPSolar: samen sterker

Wij werken al intensief en actief samen met lokale energiecoöperaties. Waar energiecoöperaties kennis van lokale wensen en initiatieven inbrengen, nemen wij ervaring mee in het ontwikkelen van zonneparken en participatiemogelijkheden. We versterken elkaar.

Waarom TPSolar?

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf met oog op de toekomst. Omdat we een familiebedrijf zijn, hebben we korte lijntjes en snelle besluitvorming, staat vertrouwen bij ons voorop, én hebben we een langetermijnvisie. We zetten ons dagelijks in voor het realiseren van ecologisch en maatschappelijk verantwoorde projecten. Ook hechten we grote waarde aan een samenwerking met partijen die dezelfde normen hanteren.

Daarnaast blijven wij voor, tijdens én na de bouw betrokken bij al onze projecten. We blijven namelijk (mede)eigenaar, en zullen ook altijd het aanspreekpunt blijven voor de buurt.

Waarom samenwerken?

Met ons als partner kunnen we een mooie langdurige samenwerking aangaan op het gebied van ontwikkeling, bouw en beheer van het zonnepark. Zo kunnen wij hulp bieden bij het vergunningsproces, de technische projectoptimalisatie, natuur en duurzaamheid, het omgevingsmanagement, de financiering van het ontwikkeltraject, het financieren van de bouw, de bouw zelf én het uiteindelijke beheer. Samen komen we verder!

Ook samenwerken?

Neem dan contact op met info@tpsolar.nl of via 023 741 01 44. Hebben wij al een zonnepark-initiatief bij jou in de buurt? Via deze link kom je op een overzicht van onze toekomstige projecten en kijk of we samen kunnen werken.