Logo

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om de levensduur van zonnepanelen en dragen ook op andere fronten bij aan de maatschappij.

Recycling

Net als andere partijen die zonnepanelen in de markt zetten is ook TPSolar, verantwoordelijk voor de inname en milieuvriendelijke verwerking van deze producten aan het einde van hun levensduur. De Stichting Zonne-energie Recycling Nederland (ZRN) helpt ons daarbij. Zij zorgt voor een milieuvriendelijke recycling van zonne-energie producten. Zo demonteren zij kapotte zonnepanelen en verwerken deze tot grondstoffen voor nieuwe panelen.

Steun aan Oxfam Novib

Naast onze bedrijfsmatige maatschappelijke verantwoording vinden wij het ook belangrijk ons steentje bij te dragen aan menselijke ontwikkeling.  TPSolar is dan ook trots supporter van microfinanciering in het Ondernemers voor Ondernemers netwerk. Als bedrijvenambassadeur steunen wij beginnende ondernemers in Afrika en Azië met microfinanciering en trainingen. Een effectieve methode om een zelfstandig bestaan en toekomst op te bouwen. Zo geven wij als bedrijf kansen door aan anderen en dragen wij bij aan de ‘Global Goals for Sustainable Development’.