Logo

Open Energiedag 2024

Zaterdag 21 september is de Open Energiedag. Duurzame energieprojecten door het hele lang openen deze dag hun deuren voor geïnteresseerden. Het doel? Mensen kennis laten maken met de wereld achter hun stopcontact en thermostaat.

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) organiseert deze dag inmiddels voor het vierde jaar, samen met de brancheverenigingen NedZero, Holland Solar, Energie Samen, Bodemenergie, Geothermie Nederland en Vereniging Warmtepompen. Met duurzame energie van eigen bodem maken we Nederland minder afhankelijk van fossiele energie uit het buitenland.

Open Energiedag in Beuningen

In de gemeente Beuningen zijn afgelopen jaar meerdere zonneparken aangesloten op het elektriciteitsnet. Om centraal rondleidingen te geven en vragen te kunnen stellen over de verschillende zonneparken, hebben we besloten het gezamenlijk te organiseren. We combineren de Open Energiedag met een feestelijke opening voor de buurt van Zonnepark Ficarystraat (TPSolar), Zonnepark Schoenaker (TPSolar) en Zonnepark Beuningen (ZonXP/Klimaatfonds).

Zonnepark Ficarystraat zal haar deuren openen voor bezoekers op de Open Energiedag. Vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur zullen er rondleidingen plaatsvinden en zal er iets te eten en te drinken klaarstaan. Elke vraag die u heeft kunt u tijdens de wandeling aan ons stellen. Zorg voor goede (wandel)schoenen en een lange broek. Wij hopen natuurlijk op zonnig weer, maar zullen ook rekening houden met andere weersomstandigheden.

Adres: Ficarystraat 2, 6644 KR in Ewijk.

Rondom het zonnepark is weinig parkeergelegenheid en daarom verzoeken we u om met de fiets of lopend te komen. Mocht u toch met de auto komen, dan verzoeken wij u om te luisteren naar de instructies.

Aanmelden

Om een inschatting te hebben van hoeveel mensen ongeveer aanwezig zullen zijn op deze feestelijke dag, vragen wij iedereen om zich aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar marketing@tpsolar.nl, te bellen naar 023 741 01 44, of per post naar TPSolar Nederland B.V., Melbournestraat 9 unit 7, 1175RM in Lijnden.