Logo

Eerste investeringsronde TPSolar via ZonnepanelenDelen in recordtijd gefinancierd!

Particuliere investeerders hebben via investeringsplatform ZonnepanelenDelen in 24 uur tijd al 88% van het doel van 1 miljoen euro voor TPSolar bereikt. Met de investering via ZonnepanelenDelen kan TPSolar de voorbereidende kosten dekken van nieuwe zonneparken, om haar portfolio van 500MW aan zonneparken verder te ontwikkelen. Investeerders konden vanaf 2.500 euro instappen en meeprofiteren van de opbrengsten van groene energie.

Op dinsdag 28 juni om 13:00 uur werd de eerste investeringsronde van TPSolar via ZonnepanelenDelen open gesteld. Binnen 24 uur was er al een bedrag van 883.750 euro geïnvesteerd! Dit is een recordbedrag, want nog niet eerder werd er zo snel voor zo’n bedrag geïnvesteerd via ZonnepanelenDelen. Met behulp van 164 ZonneDelers is op donderdagochtend 30 juni de eerste investeringsronde in z’n geheel succesvol gefinancierd.

Beweegredenen van deze ZonneDelers om mee te doen aan de eerste investeringsronde van TPSolar zijn onder andere:

De tweede investeringsronde zal op korte termijn volgen. Wil je hier meer over weten of hierover op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar: https://www.zonnepanelendelen.nl/project/tpsolar/