Logo

Investeer nu in ZonneDelen Zonnepark Transberg

Zonnepark Transberg, gerealiseerd op een voormalige stortplaats, produceert al sinds april 2019 zonne-energie. Vanaf nu kunt u ook meeprofiteren van de opgewekte zonne-energie, namelijk door te investeren in het zonnepark via zogenaamde ‘ZonneDelen’. Dit kan al vanaf €25,- euro.

Hoe werkt het?
Investeren in ZonneDelen gebeurt via ZonnepanelenDelen.nl, het grootste crowdfunding platform voor zonne-energie projecten. Met ZonneDelen krijgt u jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject – hetzelfde principe als dat u zelf de zonnepanelen op uw dak heeft. Net zoals bij een zonnepaneel op uw eigen dak wordt het rendement van het ZonneDeel namelijk bepaald door de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Daarnaast wordt de eigen investering weer volledig afgelost, net zoals bij een obligatie.

Wat zijn de voordelen van ZonneDelen?
U profiteert rechtstreeks mee van zonne-energie, zonder gedoe!

Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje:

Bent u geïnteresseerd? Neem een kijkje op de projectpagina van zonnepanelendelen: https://www.zonnepanelendelen.nl/project/transberg/. Na het investeren stelt ZonnepanelenDelen een persoonlijk dashboard beschikbaar waarop u direct de opgewekte zonnestroom bij kunt houden.