Logo

Officiële opening Zonnepark Bloesemlaan op woensdag 24 mei: kom ook kijken!

12 april 2023

Zonnepark Bloesemlaan in Zeewolde levert al een aantal maanden groene stroom aan het net. Op woensdag 24 mei a.s. van 16:00 tot 18:00 is de officiële feestelijke opening van het zonnepark. De eerste 30 bezoekers ontvangen van ons een duurzame goodiebag!

Zonnepark Bloesemlaan
Het zonnepark ligt op een perceel aan de Bloesemlaan, in de gemeente Zeewolde. Het zonnepark is in totaal 7 hectare groot en wekt 8,5 MWp aan groene energie op. Dit staat ongeveer gelijk aan het energieverbruik van 2.500 huishoudens. Samen met de hulp van verschillende lokale- en regionale bedrijven is het zonnepark aan de Bloesemlaan gerealiseerd.

Naast de energieopwekking levert het zonnepark ook een bijdrage aan de biodiversiteit. Verduurzamen en vergroenen gaan bij dit zonnepark hand in hand. Wilt u weten hoe dat eruit ziet? Kom dan op woensdag 24 mei a.s. tussen 16:00 en 18:00 een kijkje nemen op Zonnepark Bloesemlaan!

Feestelijke opening
Om de verdere verduurzaming en vergroening van de gemeente Zeewolde te vieren, organiseert TPSolar op 24 mei tussen 16:00 en 18:00 een feestelijke opening. Tijdens de gehele opening staat er een lokale cateraar klaar met een hapje en een drankje. Ook zullen er rondleidingen op het zonnepark plaatsvinden.

Praktische informatie
Zonnepark Bloesemlaan is te vinden aan Bloesemlaan 5, 3897LN in Zeewolde. Bij het zonnepark is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Indien mogelijk willen wij u daarom vriendelijk verzoeken om met de fiets (of lopend) te komen. Naast dat dit een duurzame keuze is, geeft dit ook minder verkeersoverlast voor de buurt. Mocht u wel met de auto komen verzoeken wij u om te luisteren naar de instructies van de collega’s van TPSolar.

De rondleiding zal over het gehele terrein zijn, tussen de zonnepanelen en de groenstroken door. Zorg voor goede (wandel)schoenen en een lange broek. TPSolar hoopt uiteraard op een zonnige dag, maar zal ook rekening houden met mogelijk slecht weer.

Aanmelden
Om een inschatting te hebben van hoeveel mensen ongeveer aanwezig zullen zijn op de feestelijke opening, vragen wij iedereen om zich aan te melden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@tpsolar.nl, te bellen naar 023 741 01 44, of per post naar: TPSolar Nederland B.V., Melbournestraat 9 unit 7, 1175RM in Lijnden.

Wij zien u graag op woensdag 24 mei!