Logo

Profiteer mee van de zonne-energie van Zonnepark Uden!

Meeprofiteren van de zonne-energie in Zonnepark Hoogveld-Zuid in Uden? Het kan nu! Sinds kort bestaat de mogelijkheid om te investeren in Zonnepark Uden via zogenaamde ‘ZonneDelen’ (25 euro per stuk) Met deze ZonneDelen profiteert u van de opgewekte zonne-energie uit het zonnepark. U kunt altijd meedoen. Ongeacht waar u woont, bij welke energieleverancier u zit, het eigen verbruik of hoe ‘dik’ de portemonnee is.

Meer weten?
Op de projectpagina op https://www.zonnepanelendelen.nl/project/uden/ kunt u alle details van het project teruglezen. In uitgebreide versie in het informatie memorandum, of beknopt in de informatiebrochure.

Groen bezig = goed bezig!
Zoals een investeerder in Zonnepark Hoogveld-Zuid Uden al verwoordde: Groen bezig = GOED bezig!. Al reeds meer dan 500 huishoudens doen mee en het project staat sinds vorige week open, maar nu al op 80%! Investeren in ZonneDelen vindt plaats op ZonnepanelenDelen.nl, via deze organisatie zijn al eerder 75 zonne-energieprojecten gerealiseerd. Zij stellen een persoonlijk dashboard beschikbaar waar u direct de opgewekte zonnestroom bij kunt houden.

Aandacht voor natuur
De omgeving bij Zonnepark Hoogveld-Zuid Uden staat centraal in dit project. Er worden speciale bloemenstroken voor bijen en vogels aangelegd en schapen ‘maaien het gras onder de zonnepanelen. Alle informatie over dit project is te vinden op https://www.zonnepanelendelen.nl/project/uden/. Mocht u mee willen doen wees er dan snel bij om ook te profiteren van de zonne-energie, als de 100% is bereikt kan er niet meer worden meegedaan.

UPDATE: Het project is inmiddels vol. In 9 dagen tijd is meer dan 750.000 euro opgehaald!