Logo

TPSolar en ZonnepanelenDelen starten tweede investeringsronde van één miljoen euro

De eerste investeringsronde via ZonnepanelenDelen B.V. werd in juni in recordtijd gefinancierd. In 24 uur tijd werd toen namelijk al 88% van het doel van 1 miljoen euro bereikt. Vandaag, op dinsdag 2 augustus, start om 13:00 uur de tweede investeringsronde. Ook nu is het doel om 1 miljoen euro op te halen door middel van senior obligatieleningen. Met deze nieuwe investeringsronde gaat TPSolar de komende jaren verschillende zonneparken ontwikkelen in Nederland. Investeerders kunnen vanaf 2.500 euro instappen en meeprofiteren van de opbrengsten van die groene energie. De looptijd van de obligatie is drie jaar en jaarlijks krijgen investeerders een uitkering van netto 4 procent.

Door te investeren in de obligaties van TPSolar kan men bijdragen aan een duurzame toekomst.

De investering in het kort:

Hoe werkt investeren via ZonnepanelenDelen?
ZonnepanelenDelen is specialist in het financieren van zonne-energie. Via ZonnepanelenDelen is eerder 84 miljoen euro financiering verzorgd aan 179 middelgrote zonne-energieprojecten, goed voor meer dan 1.110.826 zonnepanelen.

Voor de obligatielening van TPSolar T2 is uitgebreide projectdocumentatie beschikbaar. Hierin kun je lezen over de zekerheden van dit project. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u mee doen? Lees meer via: https://zonnepanelendelen.nl/project/tpsolart2/