Logo

TPSolar verhoogt rente naar 5% per jaar voor investeringsronde via ZonnepanelenDelen

Particuliere investeerders kunnen via investeringsplatform ZonnepanelenDelen nog steeds investeren in TPSolar. Na twee succesvolle investeringsrondes van 2 miljoen euro, startte in oktober de derde investeringsronde van nog eens 2 miljoen euro. Momenteel hebben al 142 ZonneDelers geïnvesteerd voor een bedrag van €799.000 euro. Door de stijgingen op de rentemarkt wil TPSolar een competitief bod doen: we hebben daarom besloten om de rente voor de derde tranche te verhogen naar 5% per jaar.

TPSolar is erg blij met de huidige 142 investeerders die al bijna 800.000 euro hebben ingebracht in de derde investeringsronde. We willen echter meer vaart maken en zo snel mogelijk het maximale doelbedrag van 2 miljoen financieren. Dat willen we bereiken door de aanbieding verder te verbeteren.

De investering in het kort:

☀️ De 5% rente wordt jaarlijks uitgekeerd.

☀️ Het milieu profiteert van de schone energieopwekking. TPSolar verwacht de komende jaren 500MW aan zonneparken in Nederland te ontwikkelen, dat zijn ongeveer 1,5 miljoen zonnepanelen!

☀️ U maakt een duurzaam rendement op uw investering. Administratie, rente overzichten en fiscale jaaroverzichten kunt u eenvoudig bijhouden via de persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen.

☀️ U investeert eenmalig (vanaf 2.500 euro) daarin zitten direct alle kosten inbegrepen voor de volledige looptijd. Het is een korte looptijd van 3 jaar.

☀️ Zorgeloos genieten: de projectpartners regelen alles.

Webinar
Daarnaast organiseren we op maandag 28 november om 20:30 uur een webinar onder leiding van Sven Pluut, de directeur van ZonnepanelenDelen. Dit webinar zal in het teken staan van onze plannen de komende jaren en zal er voldoende mogelijkheid zijn om vragen te stellen via de Q&A optie. Meld je via deze link aan voor het webinar op maandag 28 november om 20:30 uur.

Wilt u meer weten over dit project of investeren? Lees meer via: https://www.zonnepanelendelen.nl/project/tpsolart3/