Logo

Tweede investeringsronde TPSolar via ZonnepanelenDelen in één week tijd gefinancierd!

Particuliere investeerders hebben via investeringsplatform ZonnepanelenDelen in één week tijd het doel van nog eens 1 miljoen euro voor TPSolar bereikt. Op dinsdag 2 augustus om 13:00 uur werd de tweede investeringsronde van TPSolar via ZonnepanelenDelen open gesteld. Met behulp van uiteindelijk 202 ZonneDelers is op maandagochtend 8 augustus de tweede investeringsronde in z’n geheel succesvol gefinancierd.

Met de investering via ZonnepanelenDelen kan TPSolar de voorbereidende kosten dekken van nieuwe zonneparken, om haar portfolio van 500MW aan zonneparken verder te ontwikkelen. Investeerders konden vanaf 2.500 euro instappen en meeprofiteren van de opbrengsten van groene energie.

Beweegredenen van deze ZonneDelers om mee te doen aan de tweede investeringsronde van TPSolar zijn onder andere:

De eerste investeringsronde via ZonnepanelenDelen B.V. werd in juni in recordtijd gefinancierd. Ook toen was het doel om 1 miljoen euro op te halen door middel van senior obligatieleningen. Door te investeren in de obligaties van TPSolar kan men bijdragen aan een duurzame toekomst.

De derde investeringsronde zal op korte termijn volgen. Wil je hier meer over weten of hierover op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar: https://blog.zonnepanelendelen.nl/2022/06/tpsolar-wil-miljoen-euro-ophalen-om-zonneparken-te-ontwikkelen/