Logo

Woensdag 12 oktober informatiebijeenkomst: meedoen met Zonnepark Kriekampen!

Op woensdagavond 12 oktober a.s. organiseren KempenStroom en TPSolar een informatiebijeenkomst over hoe men kan meedoen en meeprofiteren van Zonnepark Kriekampen. Deze informatieavond is bestemd voor omwonenden in de Kriekampen, inwoners van Oirschot en andere Kempengemeenten, belangenorganisaties en overige geïnteresseerden.

Tijdens de informatiebijeenkomsten in 2021 is al gesproken over de samenwerking tussen TPSolar en KempenStroom en over hoe de opbrengsten van Zonnepark Kriekampen kunnen ‘landen’ bij de lokale omgeving. Dit kan bijvoorbeeld d.m.v. lokaal (mede)eigenaarschap, een omgevingsfonds, goedkope stroom of de collectieve inkoop van zonnepanelen én werkgelegenheid tijdens bouw en beheer.

Tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 12 oktober willen KempenStroom en TPSolar iedereen graag verder informeren over de stand van zaken van het zonnepark, de rol van KempenStroom hierin en hoe men kan participeren en meeprofiteren.

De uitnodiging voor de informatiebijeenkomst op 12 oktober

Nu al meer weten? Kijk dan op www.kempenstroom.nl of op www.tpsolar.nl/kriekampen.

KempenStroom
Voor Zonnepark Kriekampen is TPSolar een samenwerking aangegaan met coöperatie KempenStroom. KempenStroom is een onderdeel van de vereniging KempenEnergie, onder meer bekend van het EnergieLoket in Oirschot. De coöperatie vindt het belangrijk dat inwoners en bedrijven van de Kempen kunnen participeren in de lokale opwekking van duurzame energie en daardoor zeggenschap krijgen en kunnen meedelen in de winst. Dit kan men doen door lid te worden van de Coöperatie, waarna men in de toekomst kan participeren in projecten, door het aankopen van KempenStroomDelen. Vanaf 2023 is het mogelijk om KempenStroomDelen te kopen en te participeren in de ontwikkeling van KempenStroom projecten, zoals Zonnepark Kriekampen.

Flyer KempenStroom