Logo

UPDATE: Zonnepark Lungendonk 100% ingevuld

In het nieuwsbericht van 23 juli informeerden we u over de mogelijkheid om via ZonnepanelenDelen.nl te investeren in ‘ZonneDelen’ van Zonnepark Lungendonk in Someren. In een maand tijd zijn alle ZonneDelen vergeven. Door bijna 600 investeerders is het streefbedrag van 700.000 euro bereikt. Inwoners van de gemeente Someren hadden de mogelijkheid om met voorrang te investeren.

De achterliggende motivatie van de ZonneDelers
Op Zonnepanelendelen.nl worden de beweegredenen van de ZonneDelers bijgehouden. De redenen waren erg gevarieerd, maar één ding hadden ze allemaal gemeen: samen voor een zonnige toekomst. Hieronder zijn een aantal reacties uitgelicht:

Het volledige overzicht van de ZonneDelers reacties is te vinden op: https://www.zonnepanelendelen.nl/project/lungendonk_tpsolar/investors/

Hoe werkt investeren via ZonnepanelenDelen?
Via ZonnepanelenDelen investeer je in ZonneDelen, waarbij je jarenlang profiteert van de opbrengst van een (deel van een) zonnepaneel buiten het eigen huishouden. Net zoals bij zonnepanelen op je eigen huis, is het rendement afhankelijk van de hoeveelheid opgewekte stroom en de dan geldende stroomprijzen. Daarbij krijg je gedurende de looptijd ook je eigen investering weer terug!

8.800 huishoudens hebben zo eerder via 130 grotere zonne-energieprojecten al meer dan 800.000 zonnepanelen mogelijk gemaakt via ZonnepanelenDelen.

Meer informatie op: https://www.zonnepanelendelen.nl/.