top of page
Zoeken
  • TPSolar

SDE+ subsidie voor drie nieuwe zonneparken

Bijgewerkt op: 7 mei 2021

TPSolar heeft vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) het positieve bericht gekregen dat de SDE+ Subsidies voor Zonnepark Bloesemlaan in Zeewolde, Vluchtoord in Uden en Lungendonk in Someren zijn toegekend. Met deze drie zonneparken zal er bijna 28 MW aan groene stroom worden opgewekt. Ter vergelijking, dit staat gelijk aan het verbruik van in totaal 8.000 huishoudens.

  • Zonnepark Bloesemlaan is gelegen in Zeewolde en wordt gerealiseerd op de grond van een fruitteeltbedrijf. Met dit zonnepark project is de continuïteit van het fruitteeltbedrijf gewaarborgd.

  • In Lierop, gemeente Someren, zal Zonnepark Lungendonk worden gerealiseerd. Dit is het grootste park van de drie, met een oppervlakte van circa 11 hectare.

  • Zonnepark Vluchtoord wordt gerealiseerd op een voormalige stortplaats in gemeente Uden. Zonnepark Vluchtoord is het derde stortplaats project en tevens het tweede zonnepark in Uden van TPSolar.

Benieuwd naar meer informatie over deze drie zonneparken? Neem een kijkje op onze website: https://tpsolar.nl/projecten/


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page