Logo

TPSolar start via ZonnepanelenDelen vierde en laatste investeringsronde

22 februari 2023

Met een nieuwe investeringsronde via ZonnepanelenDelen gaat TPSolar de komende jaren verschillende zonneparken ontwikkelen in Nederland. Het doel van deze laatste investeringsronde is om 1 miljoen euro op te halen door middel van senior obligatieleningen. Via eerdere investeringsrondes werd al 4 miljoen euro opgehaald. Investeerders kunnen vanaf 1.000 euro instappen en meeprofiteren van de opbrengsten van groene energie en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Met zes gerealiseerde zonneparken in Uden, Dordrecht, Zeewolde, Someren en twee in Lochem (Berkelweide & Armhoede) worden nu al ruim 17.000 huishoudens van groene stroom voorzien. Maar om in Nederland de overgang naar hernieuwbare energiebronnen te versnellen, moet er nog heel wat gebeuren. Erik Wieffer en René Hendriks, de oprichters van TPSolar, zien hoe urgent de energietransitie is en willen daarom een portfolio van 500MW aan nieuwe zonneparken verder ontwikkelen. Om deze reden is er een samenwerking aangegaan met ZonnepanelenDelen, zodat via hun platform de voorbereidende kosten voor zonneparken gedekt kunnen worden.

Eerdere investeringsrondes in recordtijd gefinancierd
De eerdere investeringsrondes via ZonnepanelenDelen werden vorig jaar tussen juni en december in recordtijd gefinancierd. Met deze vierde en laatste investeringsronde hoopt TPSolar een stap dichterbij te komen bij de overgang naar hernieuwbare energiebronnen. “Wij hopen uiteindelijk 5 miljoen euro op te halen via ZonnepanelenDelen. Zo versnellen wij samen met Nederlandse investeerders de energietransitie,” legt René Hendriks uit.

De investering in het kort:

☀️ De 5% rente wordt jaarlijks uitgekeerd.

☀️ Het milieu profiteert van de schone energieopwekking. TPSolar verwacht de komende jaren 500MW aan zonneparken in Nederland te ontwikkelen, dat zijn ongeveer 1,5 miljoen zonnepanelen!

☀️ U maakt een duurzaam rendement op uw investering. Administratie, rente overzichten en fiscale jaaroverzichten kunt u eenvoudig bijhouden via de persoonlijke portal van ZonnepanelenDelen.

☀️ U investeert eenmalig (vanaf 1.000 euro) daarin zitten direct alle kosten inbegrepen voor de volledige looptijd. Het is een korte looptijd van 3 jaar.

☀️ Zorgeloos genieten: de projectpartners regelen alles.

☀️ De eerste 20 investeerders met een investeringsbedrag vanaf 5.000 euro krijgen een obligatie à 25 euro extra toegewezen bij de uitgifte.

Hoe werkt investeren via ZonnepanelenDelen?
ZonnepanelenDelen is specialist in het financieren van zonne-energie. Via ZonnepanelenDelen is eerder 93 miljoen euro financiering verzorgd aan 195 middelgrote zonne-energieprojecten, goed voor meer dan 1.276.327 zonnepanelen. Voor de obligatielening van TPSolar T4 is uitgebreide projectdocumentatie beschikbaar. Hierin kun je lezen over de zekerheden van dit project. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u mee doen? https://zonnepanelendelen.nl/project/tpsolart4/

Wil je meer weten over TPSolar? Bekijk dan de onderstaande video!